UVLS_logo UVLS izreke
NASLOVNA SLOBODNO ZIDARSTVO VELIKA LOŽA  HUMANITARNI RAD BIBLIOTEKA KONTAKT Srb. /Eng.


slobodno_zidarstvo

SLOBODNO ZIDARSTVO U SVETU

ISTORIJAT SLOBODNOG ZIDARSTVA U SRBIJI

POZNATI SLOBODNI ZIDARI

KAKO POSTATI SLOBODNI ZIDAR

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA


freemasonry


novosti_i_dogadjaji 

 

 

Masons

KAKO POSTATI
SLOBODNI ZIDAR?


Naše bratstvo ima sjajnu istoriju, koja datira više od tri veka unazad. Jedno je od najstarijih svetskih sekularnih bratstava, udruženje lјudi koje se bavi moralnim i duhovnim vrednostima. Utemelјeno na tri velika principa Bratske Ljubavi, Pomoći i Istine, ima za cilј da spaja lјude dobre volјe nezavisno od socijalnog statusa i drugih razlika.

Ljudi mogu misliti da je veoma teško postati Slobodni Zidar. To je zapravo jednostavno.

Osnovna kvalifikacija za prijem je da verujete u Vrhovno Biće, tj Boga. Uobičajeno je za kandidate da budu “zreli lјudi od 23 godine pa naviše”, ali u određenim okolnostima kandidati između 18 i 23 godine mogu biti primlјeni.

Molimo Vas da pročitate brojne informacije na ovom sajtu i ako ste i dalјe zainteresovani da postanete Slobodni Zidar, savetujemo Vam da prvo porazgovarate sa članom porodice, prijatelјem ili kolegom za koga već znate da je član.

Ako ne poznajete nikoga ko je član Ujedinjenih Velikih Loža Srbije, kontaktirajte kancelariju Velikog Sekretara.

Dogovorićemo upoznavanje sa Vama da saznamo više o Vama i da Vam pružimo priliku da Vi saznate više o nama.

Skup članova Lože stupiće s Vama kontakt radi dogovora o sastanku. Ako sastanak bude na obostrano zadovolјstvo, zahtevaćemo da popunite prijemni obrazac.

O Vašem zahtevu za članstvo u Loži će glasati.

Ako sve bude u redu, utvrdiće se datum Vašeg prijema.

 

 

 

Bible

SADRŽAJ: NASLOVNASLOBODNO ZIDARSTVOVELIKA LOŽAHUMANITARNI RADBIBLIOTEKA KONTAKTNOVOSTI I DOGAƉAJI SLOBODNO ZIDARSTVO U SVETUISTORIJAT SLOBODNOG ZIDARSTVA U SRBIJIPOZNATI SLOBODNI ZIDARIKAKO POSTATI SLOBODNI ZIDARČESTO POSTAVLJANJA PITANJAKONKORDATSKA TELAMEƉUNARODNI ODNOSIIZDAVAŠTVO NEIMARKORISNI LINKOVI

copyright