UVLS_logo UVLS izreke
NASLOVNA SLOBODNO ZIDARSTVO VELIKA LOŽA  HUMANITARNI RAD BIBLIOTEKA KONTAKT Srb. /Eng.


biblioteka

IZDAVAŠTVO

NEIMAR

KORISNI LINKOVI

 UGLS_publishing


novosti_i_dogadjaji 

UGLS_Publishing

 

Slobodno zidarsko izdavaštvo
Ujedinjenih Velikih Loža Srbije

Konstantna edukacija svojih članova je jedan od najvažnijih aspekata dugoročnog razvoja U.V.L.S.. Da bi omogućila najbolјe moguće metode i uslove, U.V.L.S., pored obogaćivanja fondova svoje biblioteke, takoƀe ima i širok izdavački program. Mi smo objavili Priručnike za sva tri stepena, Katehizise za sva tri stepena, knjige rituala, Godišnjak UVLS, kao i knjige sa različitim  slobodno zidarskim temama pisane od strane autora koji su članovi UVLS.

Našim izdavačkim programom je takođe obuhvačeno i izdavanje  tromesečnog časopisa Neimara, kao i štampa svih diploma i masonskih dokumenata za potrebe članova UVLS.

Da bi sedeli na Istoku, svi kvalifikovani oficiri  loža moraju da završe edukativni kurs "Put na istoku". Masonsko obrazovanje organizuje i koordinira Odbor za obrazovanje i izdavaštvo.


UGLS_diploma

 

UGLS_Publishing2

SADRŽAJ: NASLOVNASLOBODNO ZIDARSTVOVELIKA LOŽAHUMANITARNI RADBIBLIOTEKA KONTAKTNOVOSTI I DOGAƉAJI SLOBODNO ZIDARSTVO U SVETUISTORIJAT SLOBODNOG ZIDARSTVA U SRBIJIPOZNATI SLOBODNI ZIDARIKAKO POSTATI SLOBODNI ZIDARČESTO POSTAVLJANJA PITANJAKONKORDATSKA TELAMEƉUNARODNI ODNOSIIZDAVAŠTVO NEIMARKORISNI LINKOVI

copyright